Saturn in Pluton bosta v točni konjukciji januarja 2020. To je nekaj kar se zgodi vsakih 34 let, zato je kar poseben dogodek. Čeprav se morda zdi precej daleč, pa se učinki tega aspekta čutijo že sedaj.

Trenutno sta si Saturn in Pluton najbližje skupaj preden se obrneta v retrogradno smer. Če se počutite pogumno je to ta energija, ki vam jo dajeta. Energije, povezane z njima in njuna povezava, so zelo transformativne in močne.

Ko bosta Saturn in Pluton nadaljevala svoj pot naprej, se bomo vedno bolj poglabljali vase in v ljudi, s katerimi smo obdani. Trdo bomo delali, da bomo resnično premagali ovire, ki bodo pred nami in še vedno ne bomo vedeli ali lahko pridemo do konca ali ne. To bo čas poskusov, pa tudi napak. Če smo se do sedaj trudili najti neko motivacijo, bo kmalu prišla, uporabimo jo v svojo korist.

Nazadnje sta Saturn in Pluton bila v takšni postavitvi novembra leta 1982 in to poudarja resnost teh planetov, ki se združujeta in to nikakor ni nekaj kar bi bilo vredno prezreti. Z dnevi, ki prihajajo bomo vpleteni v veliko boja, vendar vse kar nam bo prišlo na pot v prihodnjih tednih, nam bo pomagalo premagati stiske s katerimi nas življenje sooča. Zato igrajmo po pravilih po svojih najboljših močeh in ne bodimo preveč pustolovski na naših poteh.

Na osebni ravni bomo morali resno razmisliti, si zastaviti vprašanja in poiskati nasvet, preden se odločimo o konkretnih spremembah v svojem življenju. Prisotne bodo namreč želje, da bi se uprli omejitvam in sprejeli nepremišljene ukrepe. Uporabimo potrpežljivost in odločnost ter razmislimo kako lahko naši načrti vplivajo tudi na naše najbližje.

Od sedaj pa vse tja do januarja bomo vsi v nekem procesu prebujanja. Ta čas uporabimo za zdravljenje in premagovanje samega sebe. Zdaj smo samo gosenica, vendar lahko postanemo najbolj neverjetni metulji, če postavimo svoj um in srce, kjer bi morala biti.

Čeprav se zdi, da je leto 2020 daleč stran, je dejansko tik za vogalom.