Polna Luna je čas, ko nas zunanje spremembe prisilijo, da se vzamemo v roke, da najdemo pot ki jo moramo, da bi prišli do svojega cilja. Ta polna Luna nas lahko dobesedno potisne v nekaj, za kar ne verjamemo, da smo pripravljeni. V času polne Lune zahtevamo več od sebe in ko energija narašča oz. ko se Luna približuje polnosti, ljudje postanej(m)o malo nori. V bistvu se niti ne zavedamo kaj se pravzaprav dogaja. Preizkuša se naša moč, čutimo pritisk, saj je polna Luna intenzivna tako na energetski kot na kozmični ravni.

Z besedami se ne da razložiti kako močna in čarobna je ta energija. Na dan dovršitve polne Lune se bomo najverjetneje počutili vsi preobremenjeni. Tisti, ki so malo bolj empatični oz. dovzetni kot večina, sem prepričana, da se strinjate z mano in lahko potrdite, da ste nekako čutili kaj bo ta Luna prinesla.

Polna Luna se dovrši v znamenju Strelca, kar nas bo naredilo veliko bolj radovedne. Odprli se bomo in spoznali ne samo sebe, ampak tudi ljudi, ki nas zanimajo in to skozi izkušnje po katerih stopamo.

Medtem ko nam lahko povezava Jupitra in Neptuna prinese kakšno razočaranje, pa nam povezava Saturna in Neptuna daje zdrav odmerek realnosti, ki zmanjšuje tveganje za iluzijo in prevaro.

Merkur v povezavi z Marsom prinaša hitro razmišljanje in občutek nujnosti. Nasprotno pa Saturn kaže na frustracije, vroče besede ali celo na sovraštvo. Na srečo povezava z Neptunom daje sočutje in empatijo, da bi se izognili konfliktom. Prav tako daje strast in vizijo, da uresničimo svoje sanje.

Polna Luna je seveda povezana z mlajem iz začetka junija. Junijski cilji se tako lahko sedaj natančno prilagodijo ali dokončajo, sedaj je čas žetve.

Polna luna 17. junija je tudi zadnja lunina faza pred Sončnim mrkom. Do zaključka tega, kar smo začeli pred približno petimi meseci, je ostalo tako samo še dva tedna. Čas je, da dokončamo zadeve, tako da bomo pripravljeni začeti novo fazo življenja.

Zopet poudarjam, da je čas, da začnemo stopati iz svoje cone udobja. Postavimo stvari tako, da ko nas ta energija potisne naprej, ne bo tako ostro. Ne bojmo se, to bo čudovita izkušnja za vse. Uživajmo v prihodnosti. Ta polna Luna ni tako grozljiva, kot nekateri špekulirajo.