Med 5. in 12. septembrom bo Jupiter na vrhu T-kvadrata. Na eni strani bo kvadratiral na vse planete, ki so sedaj v znamenju Device, se pravi Merkur, Venero, Sonce in Mars, na drugi strani pa na Neptuna, ki je v znamenju Ribi. Kot sem že zadnjič napisala, je T-kvadrat oblikovan iz dveh kvadratov in opozicije. Vsi vpleteni planeti so povezani med seboj, zato ni “uhajanja energije”.

Kvadrat med Jupitrom in planeti iz znamenja Device nam bo prigovarjal, naj se nikoli ne nehamo učiti in naj bomo vedno pozorni na naslednjo veliko stvar, ki nam prihaja nasproti. Jupitrov kvadrat z Neptunom bo to še dodatno spodbujal in nam govoril, da če bomo kaj zamudili, bomo še vedno lahko pristali “med zvezdami”, saj je Neptun namreč sam po sebi zelo idealističen. A ker so tu kar štirje osebni planeti v znamenju Device, bo ta idealizem ublažil zdrav razum in praktičnost tega znamenja.

Če se bomo v tem času odločali za velike spremembe, nas bodo drugi videli, kot da res noro tvegamo… tudi mi sami bomo vedeli, da v resnici res tvegamo, ampak Devica vedno opravlja domače naloge in tako jih bomo tudi mi.