Eden ugodnih mlajev v tem letu se lepo povezuje z Jupitrom, Plutonom in Neptunom se dovrši na 23 ° znamenja škorpijona. Za razliko od prejšnjega mlaja, ki je bil v kvadratu s Saturnom nima ta nobenih negativnih povezav.

Mlaj v škorpijonu je sočuten, podpira nas in dal nam bo priložnost da se zberemo in povežemo.

Da bi razumeli, kako ta mlaj vpliva na nas, ne gledamo samo neposrednih aspektov, ki jih Luna naredi z drugimi planeti, temveč tudi na njihove vladarje in vladarje Lune. Vladarja Lune v škorpijonu sta Mars, tradicionalni vladar in Pluton, sodobni vladar. Zanimivo je, kaj vsak od teh dveh počne v času mlaja. Mars se je ravnokar obrnil v direktno smer, Pluton pa se povezuje z Jupitrom.

Ta sprememba Marsove smeri je zelo pomembna. Mars, ki je bil retrograden od 9. septembra 2020 in bo sedaj po obratu, pridobil na hitrosti, nam prinaša spremembe načrtov. Rezultati morda ne bodo takšni, kot smo jih pričakovali.  

Sodobni vladar Lune – Pluton je v konjukciji z Jupitrom. Letos se je ta povezava pojavila po 13.-ih letih, kar je še en pomemben mejnik. Kaj smo počeli takrat?

Direktni Mars ter povezava Plutona in Jupitra sta zato zelo pomembna prehoda, ki kažeta, da je prihajajoči Lunin cikel (15. november – 14 . december) izjemno pomemben in nam bo prinesel dogodke, ki bodo močno vplivali na naše življenje.

Škorpijonove vode

Škorpijon je vodno, fiksno znamenje. Voda je po definiciji tekoča, ni fiksna. Voda teče, se pridruži drugim potokom in išče enotnost. Škorpijonove vode pa so drugačne. Ker je škorpijon fiksno znamenje, so škorpijonove vode jezera, ribniki, vode okoli ledenih gora. Te vode se čudovito ujemajo s svojo okolico in imajo na videz manj sprememb kot na primer slap ali deroča reka. A vseeno se veliko dogaja pod gladino mirnih voda… Pri Škorpijonu noben kamen ne ostane nepregledan. Škorpijon gre stvarem do dna.

Škorpijon je nasprotje bika. Če je bik tisto, kar dosežemo kot rezultat lastnih prizadevanj (zato je bik povezan z denarjem in financami), je škorpijon tisto, kar dosežemo s pomočjo drugih. Bik je zemeljsko, praktično znamenje, škorpijon je vodno, čustveno znamenje, ki se osredotoča na tisto, kar ni očitno – vendar je ključnega pomena. Škorpijon prinaša jasnost in najde skrite povezave, ki jih nihče drug ne vidi.

Škorpijon se ne ustraši težav. Škorpijon se z njimi sooči. Rezultat? Neprimerljiva globina, jasnost, moč in odpornost.

Škorpijon je skupaj z ribami najbolj zdravilno znamenje zodiaka. Škorpijonove vode so čiste, zdravilne in hranljive, kajti ko se soočimo s svojo temno stranjo in se pomirimo sami s seboj, je rezultat zelo globoko zdravljenje.

In pri tem mlaju lahko uvidimo to energijo.