Leto 2019 bo prineslo nekaj čudovitih stvari. Imeli bomo več mrkov, nekaj bo delnih, nekaj popolnih in čeprav ne bodo vsi vidni, bomo vseeno lahko uživali učinke njihovih energij. Vsi pa nas bodo opominjali na to, da moramo delovati skupaj in preoblikovati naše bistvo v to, kar naj bi resnično bili.

Mrki so raztreseni skozi vse leto in pojavljali se bodo, ko bomo najmanj pripravljeni nanje. Vsak mrk posamezniku prinese nekaj drugega. Včasih ima na nas majhen vpliv, včasih malo večji. Ne upirajmo se spremembam, ki prihajajo in sledimo temu, kar nam univerzum ponuja. Pozorno spremljajmo naše želje in potrebe. Zavedajmo se, da se vse dogaja iz nekega razloga, ne razmišljajmo preveč, pojdimo korak za korakom. Mrki vseeno niso tako zastrašujoči, kot jih mi naredimo, da so…

Leto 2019 označuje tudi številka 3, kar nam lahko prinese valove čustvenih vzponov in padcev. Spopadali se bomo z občutki dvoma, razpršenostjo – veliko začetih projektov in ničesar zaključenega, ampak navdihovalo nas bo toliko, da bomo iskali rešitve. Prav tako nam energija številke 3 prinaša velike priložnosti za duhovno razsvetljenje, ki ga običajno ne bi mogli doseči. Največ časa pa bomo namenili komunikaciji ter načinu izražanja svoje ustvarjalnosti.

In kar je najbolj pomembno…slediti moramo svojim sanjam in narediti vse kar lahko, da ostanemo na lastnih vibracijah. Če bomo znali obdržati to energijo in jo še gojiti, bomo šli čez vse prepreke, ki se nam bodo pojavile na poti. Vse, s čimer se bomo soočali, bo na koncu dobilo svoj smisel.