Regresija

Pomaga nam poiskati odgovore na sledeča vprašanja: kdo sem, kaj sem in zakaj sem.

Pišite mi

Regresija je tesno povezana s pojmoma karma in reinkarnacija. Pomaga nam poiskati odgovore na sledeča vprašanja: kdo sem, kaj sem in zakaj sem.

Tehnika nehipnotične regresije nam omogoča vpogled v našo preteklost, zgodnje otroštvo, prenatalno obdobje in pretekla življenja. V naši podzavesti so namreč shranjeni spomini na ta čas. Vsi ti vzorci duševnosti v nas lahko pustijo negativne posledice, ki motijo zdravo čustvovanje in medčloveške odnose v sedanjem življenju.

Med regresijo odkrivamo vzroke travmatičnih dogodkov, pojasnimo povezave med dogodki iz preteklosti in svojo današnjo situacijo ter se spravimo z dušami, s katerimi smo vpleteni v karmične konflikte.

V regresiji se srečujemo z intenzivnimi čustvi, ki so povezana z raznovrstnimi strahovi,  vedenjskimi vzorci, težavami v odnosih, občutki krivde, psihosomatskimi težavami,  čustvenimi napetostmi, z vlogo žrtve, nagnjenostjo k samomoru, travmami v nosečnosti,  spolnimi zlorabami, alkoholizmom, nasiljem, nezvestobo, obljubami, zaobljubami, boleznimi iz preteklosti, občutki kot da nismo s tega planeta, z entitetami ali pripetimi dušami.

Iskreno soočenje s preteklimi travmatičnimi dogodki in njihovo podoživljanje pozitivno vpliva na duševno in čustveno zdravje. Odpre nam drugačen pogled na dogodke in ljudi v našem življenju ter s tem pripomore k boljšemu razumevanju življenja kot takega.

POVEZAVE:
http://www.christliche-reinkarnation.com/
http://www.christian-reincarnation.com/Aura/Regresija.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Reincarnation

astrologija-regresija.si | Vse pravice pridržane © 2018