Astro ponudba

Razumevanje je prva stopnička k odločitvi, ali se odnos zaključi ali se gradi dalje.

Pišite mi

Razlaga rojstne karte

Analiza in interpretacija rojstne karte na podlagi položajev planetov v njej in aspektov, ki jih le ti tvorijo, pomaga razumeti sebe, odkriti talente, ustvarjalne vzgibe, značajske lastnosti, karakteristike in potenciale. Odkrije in približa tudi različne spektre; kako se odzivati na dobre, slabe in nepričakovane dogodke v življenju. Razlaga natalne karte lahko pomaga najti globalne cilje in naloge. Spoznanje o “zemljevidu življenja” pomaga ugotoviti, zakaj sploh živimo, zakaj ima življenje takšne in drugačne lastnosti in katere teme so v življenju tako pomembne, da se z njimi  bolj intenzivno ukvarjamo.

Letna napoved oz. prognoza

Osebna letna napoved razkriva, kakšne vibracije vplivajo na nas v določenem časovnem obdobju. To omogoča, da se določene stvari ureja, ko je za to pravi čas – ko so dobre planetarne energije (tranziti). Opisuje pomembnejše astrološke vplive po različnih področjih življenja v obdobju enega leta. S takšno analizo izvemo, kdaj naj bi se določene stvari v življenju pod vplivom planetov zgodile, kdaj se odpirajo vrata za nove priložnosti in kdaj ta ostajajo zaprta.

Partnerska analiza oz. sinastrija

Razkriva, kako vi in vaš(a) partner(ica) dojemata telesno in čustveno ljubezen ter ali sta jo pripravljena sprejeti in negovati. Analiza partnerskega odnosa ali sinastrija pomaga razumeti sebe, partnerja, skupne lastnosti in tisto, kar povzroča težave v odnosu. Razumevanje je prva stopnička k odločitvi, ali se odnos zaključi ali se gradi dalje. Analiza ujemanja skupnih planetarnih energij nam je v pomoč, da lahko popeljemo ljubezen in partnersko zvezo na višjo raven.

Horarna astrologija

Horarna astrologija je veja astrologije, ki lahko posamezniku s pomočjo analize astrološke karte, narejene za trenutek, ko je vprašanje postavljeno, ponudi natančen in konkreten odgovor na zastavljeno vprašanje. Odgovarja na vprašanja, ki so del vsakdanjega življenja. Vsako vprašanje je kot novo rojstvo, zato sta pri iskanju odgovora potrebna datum in ura vprašanja ter kraj, kje je bilo vprašanje zastavljeno. Pomembno je, da je vprašanje premišljeno in da se o stvari, ki predstavlja težavo, vprašamo s srcem. Vprašanje mora biti kratko in razumljivo. Tako bo tudi odgovor razumljiv.

astrologija-regresija.si | Vse pravice pridržane © 2018