Stojimo na robu, da zapremo še eno poglavje. Še eno leto je za nami in vse o čemer razmišljamo je, kako narediti nov preskok. Ognjeno, strastno in brezkompromisno, zadovoljni z osvajanjem vsega, kar je za nami. Globoko v nas se zbuja želja po zmagi, vodenju in biti korak pred drugimi. Preteklost je za nami, jutri še ne obstaja. V tem trenutku smo, živi smo.

To je Mars v svojem domu.

Mars bo 1. januarja vstopil v znamenje Ovna in zdi se, kot da nam je vesolje namenoma pripravilo ognjevit začetek novega leta. Mars v Ovnu je instiktiven, surov, tekmovalen in samozavesten, je začetek vseh začetkov, prva iskrica obstoja. Postavljamo močan, samozavesten začetek. Sveže, divje in pustolovsko bomo skočili v novo leto.

Mars v Ovnu nas poziva k iskanju plamena v našem srcu, motivira nas in nas spodbuja, da se vrnemo k naši najbolj instiktivni naravi. Velikokrat zatiramo naš osnovni instinkt zaradi preživetja in s tem postajamo surovi, počasi gradimo jezo, zamere in shranjujemo strah, agresijo in nestabilnost.

Mars v Ovnu nam prinaša energijo, da dosežemo svoj cilj, da napredujemo v to, za kar smo bili prvotno ustvarjeni, ne glede na to koliko časa se že vrtimo v kolesu odločanja. Edina stvar, ki nas lahko v tem trenutku vznemirja je ta, da se ne bomo nikoli več ozirali nazaj…