Danes sta se na nebu združila Sonce in Saturn v znamenju Kozoroga. Zaradi takšne astrološke postavitve je to nekakšno prepletanje “svetlobe in teme” in spodbuja nas, da z vsakdanjimi izzivi postajamo najboljša različica sebe. Aspekt nam ponuja priložnost, če smo v preteklosti trdo delali na naših projektih, hkrati pa nas poziva, da prevzamemo odgovornost do svojega položaja.

Gre za velike vizije v naših življenjih, naj postanejo resničnost. Delajmo v smeri, ki si jo zaslužimo. Naredimo še zadnje načrte, da prispemo do cilja, ampak ne hitimo od razburjenja brez ideje kako priti do tja. Ostanimo pozitivni…strukturirajmo svojo vizijo, svoje cilje, svoje življenje.

Veliko dobrih energij imamo v januarju za prave začetke. Skoraj vsi planeti potujejo direktno, nekateri celo v svojem domu, kar je dokaj redko.

Prazniki so mimo, upam da smo si vsi skupaj nabrali dovolj moči, da se bomo lahko soočali s temi energijami. Če lahko sprejmemo stvari, ko pridejo k nam, brez kakršnega koli odpora, bomo premagali vse možne prepreke na naši poti do uspeha.

Uporabimo to novo leto, da pustimo temo v preteklosti. Vemo kaj deluje in kaj moramo…ne upirajmo se.

Srečno <3