Direktni Uran:

Uran se je v avgustu 2018 obrnil v retrogradno smer, kar nas je prisililo v nek neudoben mir in nas zadrževalo, da se spremembe niso odvijale po naših načrtih. Danes se je Uran zopet vrnil na svojo direktno pot in vse kar smo v zadnjih petih mesecih zatirali v sebi bo sedaj izbruhnilo.

Uran je planet šokov in presenečenj, vendar v času njegove retrogradnosti je zavrt. To je bilo obdobje neke tišine pred nevihto in sedaj ko je zopet direkten, lahko doživimo briljantne ideje in dogodke. Pripravimo se na nepričakovano, saj se bo počasi počasi premaknil tudi v naslednje znamenje.

Tu je še Venera v znamenju Strelca:

Venera je vstopila v znamenje Strelca in bo tu do 3. februarja 2019. S tem tranzitom so na dnevnem redu romantične dogodivščine, pa tudi neposreden in odprt pristop k ljubezni. Resnica in višji pomen sta osrednji točki znamenja Strelca.

Svoboda je zdaj najpomembnejša v naših ljubezenskih odnosih. Zapuščamo zapletenosti znamenja Škorpijona in sprejemamo neposrednost in jasnost znamenja Strelca. Senčna stran tega položaja je nemir, nezmožnost umirjanja in neskončno iskanje nečesa večjega in boljšega.