Mars, planet akcije in strasti je vstopil v počasno, stabilno in razumno znamenje Bika.

Mars se je zadnjih nekaj tednov zadrževal v znamenju Ovna in zaradi te energije smo se morali spopadati z veliko stvarmi. V ognjenem Ovnu je Mars najmočnejši in najizrazitejši, v dobrem in slabem. Spodbujal je naš ego, temperament, neobstoječo pozornost in brezobzirno vedenje. Čas je, da upočasnimo stvari. Z Marsom v znamenju Bika lahko z lahkoto prevzamemo dolgoročne projekte in začnemo z delom, ki je potrebno za doseganje naših ciljev, korak po korak seveda.

V tem znamenju Mars reagira počasneje. Morda se bomo sedaj zavedli, da nekdo preveč pritiska na nas. Bolj potrpežljivi bomo in pripravljeni pustiti, da gredo stvari svojo pot, toda če nas bo nekaj potisnilo na rob, bo to konec igre. Drami se lahko izognemo tako, da v trenutku ko nas nekaj zmoti to povemo in ne tiščimo v sebi.

Toda, če potrebujemo odmor od življenja nam bo Mars to priskrbel. Končno bomo imeli priložnost, da samo dihamo. Oglejmo si okolje, odnose in cilje. Izkoristimo praktične vibracije znamenja Bika in se odločimo na katerem področju življenja želimo delati, naredimo načrt in pojdimo v akcijo. Rezultati seveda ne bodo takoj vidni, ampak nadaljujmo in sproti ugotavljajmo kako neverjetno je, da dosežemo velik cilj s predanostjo, potrpežljivostjo in trdim delom.