Kaj za nas pomeni ta prehod? Večina od nas je mogoče že izkusila prve učinke, navsezadnje te energije nenehno tečejo skozi nas.

Znan kot planet upora, Uran vlada odkritjem, inovacijam, iznajdbam, je pa tudi simbol financ, vrednot, lastne vrednosti in čutnih užitkov. Torej, kaj se zgodi, če združimo ti dve energiji skupaj? Uran bo v znamenju Bika, ki si želi udobja, rutine in varnosti, vsekakor pretresel določene stvari oz. naš pogled nanje.  

Učili se bomo, kako se lahko osvobodimo določenih materialnih omejitev in imeli manj ovir pri  izražanju čutnosti, ljubezni do sebe, telesne ljubezni in razvajanja.

Uran potrebuje približno 84 let, da popolnoma obkroži Sonce, kar pomeni, da ostane v vsakem znamenju približno sedem let. Sedaj bomo nekako izzvani in kar smo cenili v preteklih sedmih letih, nam mogoče sedaj ne bo več toliko pomenilo. Lahko pride do nenadnih sprememb v zvezi z denarjem, lastnino in dohodkom, ki vodijo k preoblikovanju naših prednostnih nalog ali vrednot.

Torej, prehod Urana skozi znamenje Bika bi lahko povzročil nepričakovane spremembe načina iskanja užitkov v našem življenju. Bik je znamenje, ki upravlja z našimi vrednotami in lastnino, zato bi Uran ta prehod lahko pretresel na način, kako gledamo na denar in materialni svet kot celoto.

Zdaj je čas, da se spomnimo, da ima vsak, ki je tukaj, pravico biti tukaj in da ima vsak pravico do lepote, udobja in radosti.