Sonce v Biku od 20. aprila do 21. maja 2019

V znamenju Bika je Sonce metodično, čutno in dovzetno. Najbolj aktivno je ko se brani ali upira. Ko se sonce premika skozi to znamenje  smo odločni in čutimo močno potrebo po varnosti. Bik je zvest vsemu kar mu je znano in ceni dolgotrajnost. Senčna stran tega znamenja pa je posesivnost in trdoglavost.

Odločni bomo, praktični in zanesljivi. Prisotne bodo želje po materialnih dobrinah, kar nas bo precej motiviralo.

Po drugi strani bomo lahko na trenutke malce leni in popustljivi.  Preveč konzervativnosti nam lahko prinese občutek, da smo obtičali v rutini in da je naše življenje dolgočasno.  

Venera v Ovnu do 20. aprila do 15. maja 2019

Venera v Ovnu označuje impulzivno, strastno, ekstrovertirano in drzno romantično naravo. V tem času bo zato prisotna potreba po stalni raznolikosti tako v romantičnem kot v družbenem življenju. Z lahkoto bomo ustvarjali nova prijateljstva. V Ovnu je torej ljubezen spontana in neposredna, direktna. V tem ognjenem vplivu bo to za nas zelo razburljivo. Drzni bomo in malce nestrpni, ko bo šlo za srčne zadeve.

Z energijo Ovna se ne bomo ozirali nazaj, ne bomo se opravičevali in ne bomo se več oklepali preteklosti. Želje bodo močne in izražali jih bomo spontano in neposredno. Oven raje zapelje kot se pusti zapeljati, raje preganja kot pa da je preganjan. To so popolnoma drugačni časi. Časi, da se stvari odvijejo v pravi smeri…