3. junija se nova Luna oz. mlaj dovrši v znamenju Dvojčka in prinaša nam občutek enotnosti, ki nam je tako manjkal. V tem času bi morali vsi pričakovati srečo na vseh možnih področjih našega življenja, saj bodo energije služile velikim namenom.

Nova Luna oz. mlaj kot vedno prinaša nove začetke. Možnosti so, da se bomo počutili precej napeti, a hkrati pripravljeni za pomik naprej.

Povezava Venere in Plutona povečuje našo potrebo po ljubezni in naklonjenosti, dodaja intenzivnost in strast do odnosov in stvari, ki nam prinašajo zadovoljstvo. V tem času je povečan tudi naš spolni nagon in prav možno je, da v tem času srečamo kakšno dušico, s katero se poznamo že iz preteklih življenj. Nova razmerja v teh časih bi bila tako resnično zelo intenzivna.

Obsedenosti in fascinacije so tudi možne v teh dneh, ne samo v odnosih. Morda nas pritegne poseben slog mode, kozmetike, nakita, morda si umislimo novo tetovažo. Morda se bomo počutili prisiljeni raziskati shemo ustvarjanja bogastva ali izbrati dobro naložbo. Dobiček se lahko obrne, če je le naša motivacija čista, da prinesemo veselje in udobje sebi in našim najbližjim.

Premik naprej v času tega mlaja sicer ne bo lahek, vendar nam bo omogočil, da rastemo na način, ki ga drugače ne bi zmogli. Sreča in izobilje sta na poti, valovi komunikacije so široko odprti.

Ne glede na to, ali se osredotočamo na svoje osebno ali poklicno življenje je mogoče v prihodnjih dneh pridobiti veliko. Ostanimo realni ko se premikamo proti svojim ciljem in ne bojmo se ničesar, kar se bo zgodilo, saj bo ta mlaj izjemno produktiven za vsakega izmed nas.