Sonce se je že premaknilo v to ognjeno znamenje in v tem obdobju nas bo vesolje povabilo, da najdemo svojo notranjo moč skozi sprostitev in zabavo.

Kaj nas naredi močne? Kaj nam pomaga prebuditi svojega notranjega leva?

Težke situacije in borbe nas res lahko okrepijo, a resnično moč čutimo le, ko smo srečni. Ko smo sproščeni in veseli, se počutimo samozavestni, ljubeči, odprti in pripravljeni smo sprejeti vse, kar nam svet prinaša. V trenutku, ko se smejemo ali doživljamo pravo veselje, se vse naše skrbi umirijo in se nas nobena bolečina ne more dotakniti. Pod energijo Leva nas vesolje opominja, da obstaja moč v radosti, ki nas lahko dvigne, navdihuje, motivira in ozdravi.

Mnogokrat smo obupani zaradi vsega, kar se dogaja v svetu. Veliko se nas ujame v boj vsakodnevnega življenja in medtem ko se moramo spopadati s težkimi življenjskimi razmerami, moramo vseeno biti pozorni na to, da jim ne dovolimo, da nas le-te popolnoma podrejo.

Energija leva nas nagovarja, da odmislimo bolečino in trpljenje, da namesto tega gremo v svet in spet najdemo radost, spet najdemo svojo motivacijo, spet najdemo svoje srce in stik s svojo dušo.

Do konca julija nam bo Sonce v Levu pomagalo pri prehajanju energij mrkov, ki so za nami, v avgustu pa bo to sonce veliko „svetlejše“ in to bo naša priložnost, da si olajšamo obremenitve, ki jih nosimo s seboj. Avgusta bo čas, da se sprostimo in najdemo zabavo ter romantiko. Naredimo nekaj, kar smo vedno samo govorili, da bomo, nekaj o čemer sanjamo že dolgo.

Navdihnimo se. Povabimo k sebi ljubezen in sprostitev. Znova se zaljubimo v svoje življenje. Kajti ko to storimo, se počutimo močni in motivirani, da gremo naprej, pa ne samo do konca leta, ampak do konca svojega življenja.

Ko se osredotočamo na ljubezen in veselje, se naše vibracije dvignejo in razširijo. Postajamo močnejši, postajamo bolj samozavestni in lahko najdemo moč, da vodimo življenje naših sanj. Ko pa se osredotočamo na uničenje, kaos, bolečino in trpljenje, se naše vibracije skrčijo in zatemnijo in čutimo, kot da nas življenje tepe. Počutimo se nemočni, prestrašeni in izgubljamo upanje na svetlejši in boljši jutri.

Prehajanje teh stanj je del življenja, če pa se tu zadržujemo predolgo, se lahko resnično počutimo, kot da smo obtičali. Sezona Leva je za nas priložnost, da nekatere stvari pustimo ob strani in si dovolimo osredotočiti se na veselje. Spustimo veselje vase. Spustimo svetlobo vase. Postanimo kralj oz. kraljica lastnega življenja.