23. avgusta bo Sonce vstopilo v znamenje Device kjer bo do 23. septembra. Ko je bilo Sonce v Levu, se je vse vrtelo okoli samoizražanja in o tem, kako bi bili slišani. Devica pa sedaj zahteva uskladitev tega z našim namenom.

Ko bomo začeli zaznavati ta prehod ki poteka, bomo hkrati tudi začeli dvomiti o svojih vrednotah in se spraševati kje v življenju stojimo; nekako si bomo želeli sestaviti življenje, postaviti temelje. To lahko  vključuje naše poklicne poti, finance, drobne podrobnosti…skratka, opazna bo želja po redu.

Devica nas nagovarja naj zaključimo stvari, ki smo jih začeli v prejšnjih mesecih in prilagodimo tiste slabe navade, na katere smo pozabili. In bližje kot bomo enakonočju, bolj se bomo počutili nagnjeni k resničnemu prevrednotenju svojega namena in svoje rutine.

V preteklih mesecih so nas retrogradni planeti, združeni z ranjenim zdravilcem Kironom, vrgli iz naših sistemov prepričanj oz. nas potisnili v povsem drugo smer, zato se lahko počutimo sedaj nekoliko izgubljeni. Energija znamenja Device nam bo v tem primeru dala osredotočenost, organiziranost in težnjo, da bi postajali vse boljši, na nas pa je ali bomo izkoristili to energijo in si organizirali življenje.