Ta mlaj nam predstavlja priložnost, da oblikujemo nekatere cilje in se osredotočimo na nove načine, kako organizirati svoje vsakodnevno življenje. Devica je zemeljsko znamenje; je analitična, inteligentna, kritična, koristna, vestna – razmislimo o načinih, kako te lastnosti vključiti v svoje življenje.

Mlaj v Devici je pravi čas, da se zavežemo osebnim ciljem, ki izražajo pozitivne energije tega znamenja. Zavihajmo rokave in se spustimo v resno delo; začetek novega projekta; sestavljanje seznamov in aktivno kljukanje zaključenih dejavnosti; začetek zdravstvenega režima; vzpostavljanje posebnih rutin, ki nam bodo pomagale upravljati življenje na konstruktiven in premišljen način; urejanje podrobnosti našega vsakodnevnega življenja na način, ki ga organiziramo, korak za korakom, tako da lahko osvobodimo svoj um.

Ta mlaj je dokaj poseben, saj je sedaj kar pet planetov v znamenju Device, povezava z Uranom pa kaže, da nismo samo odprti za novo, ampak tudi sprejemamo spremembe. Pripravljeni smo narediti nekaj posebnega pri svojem delu, rutinah, nalogah in najti nove metode, ki bodo spremenile naše dosedanje početje. Čas je za praktične rešitve in inovacije v naših odnosih, delovnih mestih, zdravju, programih samooskrbe in navadah. V tem času nam združevanje z drugimi lahko prinese uspeh pri doseganju delovnega, zdravstvenega ali drugega cilja.