V zemeljskih znamenjih imamo nekaj lepih podpornih aspektov, pa tudi več dinamičnih T-kvadratov, ki bodo zahtevali ukrepanje. Če se je kdo nameraval odpočiti septembra, se to ne bo zgodilo.

V prvi polovici septembra imamo več planetov v znamenju Device, dinamičen T-kvadrat z Jupitrom na vrhu, ki kvadratira tako na Neptun kot na planete v Devici. Dinamična in hkrati optimistična konfiguracija. Čutili bomo, da je vse mogoče in bomo preizkusili srečo ter s tem testirali kaj deluje in kaj ne.

V drugem delu meseca se akcija premakne v znamenje Tehtnice, kjer bomo imeli še en T-kvadrat. Dal nam bo občutek usodnosti, brez vrnitve nazaj. Končno bomo sprejeli odločitev, da se bomo prenehali ukvarjati s stvarmi, ki ne delujejo oz. pustili za sabo prepričanje, ki nas dolga leta zadržuje.

T-kvadrati so eden najbolj dinamičnih aspektov astrologije. T-kvadrat je oblikovan iz dveh kvadratov in opozicije. Vsi vpleteni planeti so povezani med seboj, zato ni “uhajanja energije”. Trenje je tako veliko, da si ne moremo pomagati, ampak naredimo nekaj v zvezi s tem.

Po več mesecih zadrževanja se bo speča lepotica Venera dvignila  nad sončne žarke kot večerna zvezda. Če so bili naši odnosi v zadnjem času nekoliko težavni je to zato, ker je bila »nevidna«. To se bo sedaj spremenilo. Venera se bo spremenila v čudovito večerno zvezdo, ki jo bomo videli takoj po sončnem zahodu…bolj ko bomo ljubili, več ljubezni bomo dobili.