…ko bo Sonce v znamenju device točno nasproti Lune v znamenju Ribi.  Os devica – ribi  se ukvarja z ravnovesjem med vsakodnevno rutino, fizičnim zdravjem in potrebo po redu (devica) ter vizijo, duhovnostjo in neskončnostjo (ribi). Devica vlada našim osebnim naborom orodij in tehnik, ki jih uporabljamo za vsakodnevno življenje, medtem ko ribi vladajo orodjem, ki jih uporabljamo za spopadanje s svojo duhovnostjo.

Ključ do ravnovesja je v prepoznavanju in izražanju naših duhovnih potreb ob ohranjanju reda v vsakdanjem življenju. Polna Luna je čas obljube o izpolnitvi tistega, kar se je začelo ob mlaju. To je bolj čustven čas – čas romantike, odnosov.

Polno energij na kupu…Sonce še vedno v konjukciji z Marsom, Luna z Neptunom, Mars in Neptun sta tako drug nasproti drugemu, tu je še konjukcija Venere in Marsa, Luna lepo povezana s Plutonom; skratka…močan, zmeden in zelo intenziven čas. Naša odkritja so lahko vznemirljiva in strastna, obenem pa se lahko v trenutku spopadamo tudi z razbitimi pričakovanji… Pomembno je paziti, da nas ne prevzamejo fantazije.