Mlaj predstavlja konec enega cikla in začetek novega novega 28-dnevnega cikla. Torej, čas za nove začetke, obrnitev novega lista ali začetek novega projekta. Med iskanjem novih načinov za lasten napredek pa lahko prevetrimo tudi stare navade, vedenja in prepričanja.

Povezava Lune in Urana nas lahko naredi napete in tesnobne, saj bo naša intuicija zaznavala, da se bližajo spremembe in s tem nekaj drame. Lahko bomo iskali več svobode in ustvarjalnega samoizražanja. Nekdo, ki ima nekaj moči nad nami ali nepričakovan dogodek (Uran) nas lahko prisili, da spremenimo svojo rutino, vedenje ali načrte. Potrebna bo prilagoditev; prisiljeni bomo v spremembe ali pa bomo sami iskali novo pot, zato bodimo prilagodljivi.

Povezava Venere in Jupitra v teh dneh je odlična za zabavo, ljubezen, prinaša toplino, srečo, povečano priljubljenost, karizmo in seksapil, kar nam lahko prinese pristno prijateljstvo, resnično ljubezen ali pa srečo pri financah, potovanjih, izobraževanju in pravnih zadevah.

Luna bo danes tudi točno nasproti Kirona, kar nam sporoča, da če želimo zdrave odnose, se moramo najprej (o)zdraviti sami. Namesto da bi iskali pravega partnerja, namesto da bi čakali na ‘popoln’ odnos, je treba delati na tem, da sami postanemo prava oseba. Ugotovimo kdo smo v resnici in zdravimo svojo identiteto.