Luna, naš čustven odziv, naš nagon, povezan z domom, družino in ženskostjo, bo kmalu dosegla svoj vrhunec v svojem ciklu… čas, ko razmišljamo o svojih dosežkih in opazimo, da se naše vizije manifestirajo v resničnost.

Luna se dovrši na osi Tehtnica/Oven in ta os govori o uravnoteženju (samo)prepričanja, moči, poguma in lastnih individualnih potreb s potrebami naših partnerjev oz. tistih, ki so nam najbolj blizu. Gre za ohranjanje diplomacije in harmonije v odnosih, partnerskih odnosih, obenem pa za doseganje lastnih projektov.

To je čas, ko v odnosih na nek način vidimo uspeh. Morda smo pred kratkim začeli projekt v sodelovanju z drugimi, ki se je izplačal; lahko gre za realizacijo naših dosežkov z drugimi; morda smo postavili idejo ali projekt, ki se je začel oblikovati…

Ta polna Luna je še posebej aktivna in energična, saj se hkrati dovrši tudi nekaj drugih povezav planetov. Oblikoval se bo t.i. T kvadrat med Soncem v Tehtnici, Luno v Ovnu in Plutonom v Kozorogu. Ta kombinacija prinaša občutek globine, seže globoko, kjer se lahko pojavijo nekatere globoko zakoreninjene misli. Ravni energije so lahko visoke, lahko pa tudi zelo nizke z možnimi spremembami razpoloženja, pride lahko tudi do spontanih čustvenih izbruhov.

Povezava Lune z Jupitrom pa nam lahko prinese nekakšno obilje, rast, zavest. Za nekatere bi to lahko predstavljalo vrhunec in dosežek pri projektih, ki so se jih v zadnjem času lotili na področju visokošolskih, duhovnih ali filozofskih študijih. Lahko gre tudi za odločitev o potovanjih ali daljših vožnjah.

Ta polna Luna bo vsekakor ognjena in dinamična. Morda nam prinese pustolovščino in zabavo, hkrati pa tudi nekaj izzivov. Ko doseže vrhunec, lahko osvetli nekaj, kar je bilo globoko zakopano. Ko začne upadati, je morda čas, da se znebimo misli, ki nas zavirajo ali celo izpustimo ljudi iz projektov, ki nam ne pomagajo pri doseganju ciljev. Prisluhnimo temu notranjem glasu in opazimo, kaj bi morda bilo treba obravnavati v tem trenutku. To je akcijsko usmerjena polna luna. Uživajmo v potisku in vožnji, ki jo lahko prinese.