Dovrši se v znamenju Dvojčka, kar nam lahko prinese občutek razpetosti med dvema odločitvama. Med polno Luno imamo možnost sprostiti tiste stvari, ki nam ne služijo več; torej vse stvari, ki jih ne želimo vzeti s seboj v novo leto.

Izpustimo lahko tudi vsa vprašanja oz. težave, ki so se porajala okoli zadnjega mrka 16. julija. Če je od tega obdobja v naših življenjih ostalo kaj nerešenega, nam ta polna Luna nosi popolno priložnost za zaključek teh poglavij.

Tik po dovršitvi polne Lune bo Kiron spremenil smer kar pomeni, da nosi ta polna Luna velike zdravilne vibracije. To je idealen čas, da se osredotočimo na svoje zdravje. Pomembno pa ni samo fizično zdravje…o tem sem pisala nekaj dni nazaj.

Venera je ob tej polni Luni v konjukciji med Saturnom in Plutonom, se pravi je zelo dejavna in to lahko pretrese naše odnose in finance. Marsikdo to v teh dneh zagotovo že čuti. Če smo se v zadnjih časih spopadali s težavami v odnosih ali na finančnem področju, bi ta polna Luna lahko zadeve pospešila… v eno ali v drugo smer.

Ta polna Luna pa lahko prinese tudi ljubečo, ustvarjalno in prijazno energijo. Lahko se počutimo bolj ljubeči, občutljivi in ​​odprti. Te energije lahko uporabimo, da damo ljubezen, širimo prijaznost in delimo svoje sočutje…kar je seveda dobro čez vse leto.