Po prvih dveh nemirnih mesecih tega leta, bomo lažje zadihali.  Ni stelijev, ni retrogradnosti, ni dinamičnih T kvadratov.

Z vstopom Sonca in Venere v znamenje Ovna bo marec veliko bolj uravnotežen mesec. Potrebovali smo nekaj ognja in marec nam ga bo prinesel.

Zaradi trojne povezave Sonce-Venera-Kiron je osrednja tema marca zdravljenje in osvoboditev od preteklih poškodb in bremen.

4. marec 2021 – Mars vstopi v znamenje Dvojčka

Mars in Dvojčka imata podobne lastnosti: ekstroverzija, gibanje, brenčanje, radovednost

Mars v dvojčkih se bo vezal s trigoni (namesto kvadratov) na planete v Vodnarju. Končno je prišel  nekdo (Mars), ki bo to kreativno vodnarjevo energijo dobro uporabil.

Mars v dvojčkih je kot metulj, ki se premika in sproži določene zadeve. Mars v dvojčkih rad govori in izraža svoje stališče – in tudi mi bomo.

4. marec 2021 – Merkur konjukcija Jupiter

Merkur in Jupiter se bosta srečala na 17 ° Vodnarja. Ugoden tranzit, od katerega v prejšnjem mesecu, ko je bil Merkur retrograden, nismo imeli veliko koristi.

Zdaj je Merkur direkten, tako da, če smo imeli prejšnji mesec nekaj zamud, nam bo Jupiter končno dal blagoslov za naprej. Povezava nam bo prinesla občutek olajšanja in optimizma.