Polna Luna se bo dovršila nasproti Urana v biku, v kvadratu s Saturnom v vodnarju in v trigonu z Marsom v raku. Polne Lune v škorpijonu so po definiciji intenzivne in seveda tudi ta ni izjema.

Mars v vodnem znamenju bo še bolj spodbudil naša čustva, medtem ko bo Uran zanje iskal izhod, kljub prizadevanjem Saturna, da nas zadrži.

Ta kombinacija je kot dinamit – ko pride do napetosti, trenja, zadeve enostavno eksplodirajo. A spremembe so vedno dobra stvar, četudi se morda ne čutijo vedno tako.

Ta polna Luna je tu, da na površje prinese nerešena in globoko psihološka vprašanja, ki jih je treba še očistiti in sprostiti. Intenzivno in katarzično energijo čustev bomo zagotovo začutili in izkusili mnogi. Škorpijon kot znamenje se ukvarja tudi s smrtjo in hkrati vstajenjem. Škorpijonova energija gre tja, kamor ne more iti vsakdo in hoče vso resnico, hoče priti do dna katerekoli težave. To je razlog, zakaj se znamenja škorpijon nekateri tako bojijo, ga pa tudi spoštujejo.

Potreben je namreč pogum, da se soočimo s težavami in se odločimo, da se vrnemo iz teh globin občutkov z novo močjo in novim občutkom namena.

In prav to nas bo prosila ta polna Luna, da smo pogumni in da naj bomo pripravljeni enkrat za vselej pogledati svojemu strahu naravnost v obraz. Nič več zanikanja. Nič več pometanja pod preprogo. Nič več represije. Glavno in globoko celjenje teh notranjih ran je mogoče v naslednjem luninem ciklu.

Če smo pripravljeni biti iskreni do sebe, bo ta polna Luna imela ključ, da se naša duša očisti. Izpiranje preteklih načinov bivanja, ki so bili povezani s strahom ali zavračanjem, je lahko ena od možnih manifestacij.

Ta polna Luna ne bo naklonjena tistim, ki se niso pripravljeni soočiti s svojim sranjem. Pričakujmo nepričakovano in bodimo pripravljeni na globok potop.

Razsvetljenje in zaupanje bo tisto, kar bo ta Luna prinesla tistim, ki so pripravljeni delati.