Tudi če nismo levi ali nimamo nobenega planeta v tem znamenju, je lev, tako kot vseh 12 zodiakalnih znamenj, del naše karte. Obstaja del nas, ki je lev. Obstaja del naše psihe, ki je pripravljen na razcvet.

In za kaj se zavzema lev? Levu vlada Sonce, generator življenja. Lev je energija topline, svetlobe, sijaja in duha.

Lev zagovarja našo individualnost, naš ego in našo ustvarjalnost. Lev je tisto, zaradi česar smo edinstveni. Lev predstavlja tiste lastnosti, ki jih imamo samo mi in ​​ki bodo, če se odločimo deliti in izžarevati, naredili svet boljši.

Mlaj v levu – povezave

Seveda nimajo vsi mlaji v levu enake energije. Vsak mlaj je obarvan z drugačnimi povezavami, ki jih luna naredi z drugimi planeti.

Ta mlaj se dovrši na 16 ° leva, v konjunkciji je z Merkurjem (23 ° Leva) in tvori T-kvadrat s Saturnom v Vodnarju in Uranom v Biku. Mlaj v levu tako  aktivira kvadrat Saturn-Uran-najpomembnejši tranzit tega leta.

Kvadrat Saturn-Uran je bil izziv. Stvari, do katerih imamo največji odpor (Saturn), lahko vodijo do naših največjih prebojev (Uran)….No pain, no gain.

Dobra novica je, da se ta mlaj ločuje od tega kvadrata Saturn-Uran in aplicira k Merkurju.

Separacija (ločevanje) in aplikacija (približevanje) prinašajo seveda različno energijo.

Separativne povezave so povezave, ki so se že zgodile v preteklosti (tudi če sta oba planeta še vedno blizu). Aplikativne povezave se zgodijo v prihodnosti. Mlaj v levu je “bil tam, storil to”. “To” je v tem primeru kvadrat Saturn-Uran.

Kaj pa sedaj?

Mlaj aplicira v konjukcijo z Merkurjem, kar pomeni, da smo zdaj pripravljeni vključiti lekcije kvadrata Saturn-Uran v naš individualni miselni okvir (Merkur).

Končno bomo razumeli, kaj je za nas predstavljal kvadrat Saturn-Uran in kakšne so posledice tega kvadrata za nas, na individualni ravni.

Merkur je naš um. Vse, kar se zgodi v našem življenju, mora sčasoma iti skozi Merkurjev filter. Brez Merkurja nikoli ne bi mogli razumeti, razmišljati in se učiti iz svojih izkušenj.

Ko dajemo iz srca (Lev) se resnično povežemo z drugimi, sklenemo prijateljstva in najdemo občutek skupnosti in pripadnosti.

Če smo se do sedaj počutili odklopljene od sveta, nas bo mlaj v levu spomnil, da se vse začne pri nas samih. Ko daješ, svet vrača. Ko se nasmehneš, se svet nasmehne nazaj.