Ko počasi premikajoč se planet, kot je Uran, spreminja smer, se energija poveča. Uran je ta teden kot bi bil na steroidih… Kaj lahko pričakujemo?

Uran je drugačen. Uran ni nič podoben drugim planetom. Edini način, da ga razumemo je, da ga ne poskušamo razumeti … vsaj ne z našim Merkurijanskim umom, ki temelji na dejstvih.

Uran je utrip vpogleda, ki prihaja od zgoraj. Ne prihaja iz naših misli ali iz misli nekoga bližnjega. Prihaja od zgoraj.

Narava Urana je sprememba.

Se res lahko pripravimo na spremembe? Ali se res lahko pripravimo na tranzit Urana?

Prav zares ne, saj energija Urana prihaja kot strela. Uran dobesedno vlada strelam.

Saturn proti Uranu – pravila proti svobodi

Uran je nasprotje Saturna. Če s Saturnom vemo kaj dobimo, z Uranom tega nikoli ne vemo.

Če Saturn nagradi trdo delo in nas kaznuje, ko se ne potrudimo dovolj, lahko Uran obrne stvari v našo korist, tudi če si tega ne zaslužimo oz. nam lahko „zmoti“ življenje, tudi če smo vse naredili “prav”.

Uran bo poskrbel, da se bodo spremembe zgodile, če nam je to všeč ali ne.

Uran je svoboda, inovativnost, kolektivni spomin, nenadne spremembe, nenadna osvetlitev, preboji, motnje, ustvarjalnost, osvoboditev, naš pravi, pristni jaz.

Retrogradni Uran – mi smo tisti, ki se moramo spremeniti

Direkten Uran prinaša spremembe v našem okolju, ko pa je retrograden, je čas za notranje spremembe.

Tokrat se moramo spremeniti mi, ne svet okoli nas. Energija Urana je kot škarje, ki prerežejo vezi preteklosti in nas potisne, da svet doživimo s popolnoma drugačne perspektive.

Premik se bo zgodil na področju nezavednega.

Ne pretiravajmo v svojih misli in dejanjih. Ne pozabimo, da to ni retrogradni Merkur. Z Uranom se premik zgodi v našem subtilnem umu. Dovolimo vesolju, da se z nami pogovarja v svojem jeziku.

Retrogradni Uran je mogoče doživeti na več načinov:

  • Svoboda – edina svoboda je tista, ki jo že imamo;
  • Ponovni zagon – z Uranom smo lahko v trenutku 100% vklopljeni, nato pa se popolnoma izklopimo in znova zaženemo. Karkoli počnemo, začnimo z mislijo začetnika;
  • Želja po resničnosti in iskrenosti do sebe – postanimo oseba, katera si resnično želimo biti;
  • Želja, da popolnoma spremenimo svoje življenje. Naredimo vse kar moramo, spremenimo tisto, kar ne deluje in pojdimo naprej. Vesolje je na naši strani;
  • Travma – Uranov obrat lahko prinese v našo zavest dolgo pozabljene spomine;
  • Anksioznost – lahko občutimo strah in tesnobo. Ko nekaj spreminjamo v svojem življenju je povsem normalno da občutimo tudi to. Sprijaznimo se in pustimo, da nas tej občutki ženejo naprej;
  • Utripi intuitivne energije – lahko občutimo višje vodenje. Situacije, ki so se zdele nemogoče, se bodo začele reševati same od sebe.

Nenadne spremembe lahko Uran prinese tistim, ki imajo osebne planete ali kote okoli 14 ° v znamenjih Bika, Leva, Škorpijona ali Vodnarja. Ne glede na to da je sprememba moteča, ne pozabimo, da Uran deluje samo za naše najvišje dobro.