Pomemben mesec je pred nami. Imeli bomo dva velika tranzita, ki se v povprečju zgodita le vsake 1,5 leta: Lunina vozla zamenjata znamenji in Venera gre se obrne retrogradno.

Ko se zgodijo veliki premiki kot sta ta dva, postane življenje bolj “zasedeno“. Spremembe se zgodijo. Fokus se preusmeri… Julija se nam obetajo velike stvari!

Pluton (na kritični stopinji, 29° kozoroga) kvadratira Lunina vozla skoraj ves mesec in nas vabi, da pretrgamo generacijski cikel in pozdravimo globoko zakoreninjene vedenjske vzorce.

Stacionarni Kiron nam bo pomagal prevzeti odgovornost za naše generacijske rane. Naše rane niso naša krivda – bile so nam zadane tako kot so bile zadane našim staršem, starim staršem, prababicam in tako dalje.

Toda samo zato, ker naše rane niso naša krivda, to ne pomeni, da nimamo odgovornosti do sebe in prihodnjih generacij, da jih ozdravimo.

Retrogradna Venera, Pluton v kvadratu z vozli in retrogradni Kiron so usklajeni, da nam pomagajo ozdraviti tisto, za kar smo verjeli, da je neozdravljivo.

Ugodna polna Luna in mlada Luna v prihajajočem mesecu pa nam bosta ponudili podporo in vire, ki jih potrebujemo.