Merkur vstopi v znamenje leva…Precejšnja sprememba od Merkurja v raku. Merkur v raku je občutljiv, drži se zase, vodi ga notranji instinkt, Merkur v levu pa je glasen, dramatičen, igriv in ustvarjalen.

Beseda “intuicija” se uporablja za opis tako znamenja raka kot znamenja leva – in čeprav je res, da sta obe znamenji intuitivni, gre za dve različni vrsti intuicije.

Rakovo intuicijo poganjata občutek varnosti in čustvenega udobja. Ko je Merkur v raku sta način našega razmišljanja in komuniciranja motivirana s potrebo po ohranjanju in negovanju tega, kar že imamo.

Pri levu gre za drugačno vrsto intuicije. Lev je ognjeno znamenje, ki navdih išče v zunanjem svetu. Medtem ko Merkur v raku razmišlja, premišljuje in je previden pri tem kar govori, je Merkur v levu drzen in pogumen. To je zelo samozavestna postavitev Merkurja.

Merkur v levu želi zarjoveti resnico, želi dati izjavo. Merkurju v levu je vseeno, kaj si mislite. Merkur v levu skrbi za to, da se predstavi na čim bolj pristen, resničen način. Rezultat?

V naslednjih nekaj tednih bosta naše razmišljanje in komunikacija postala bolj ponosna in samozavestna.

Povej. Oddaj to sporočilo. Rjovi resnico.