Marec 2024 označuje začetek sezone mrkov z Luninim mrkom v tehtnici.

Sezona mrkov je čas, ko se stvari dogajajo – takrat vesolje pripravi teren za zanimiv razvoj in nepredvidljive preobrate. Vse s ciljem, da nam pomaga uskladiti našo pot in namen v življenju.

Nikoli se ne smemo bati mrkov. Življenje se včasih odvija na skrivnostne načine, vendar vse ima svoj smisel.

Marca se energija premakne iz vodnarja v ribe. Še vedno okrevamo po napeti sezoni vodnarja. Ne samo, da smo imeli prvo sezono vodnarja s Plutonom v znamenju, ampak so planeti vodnarja nanesli kar nekaj napetih kvadratov Jupitru in Uranu v biku.

Medtem ko se bomo na začetku meseca še ukvarjali z nekaterimi kvadrati v vodnarju/biku, bo imel preostanek marca povsem drugačen utrip. Stvari se bodo zdele manj dramatične; ne bomo se več počutili kot da smo obtičali in pripravljeni bomo iti naprej.

20. marca 2024 Sonce vstopi v ovna, kar pomeni začetek novega astrološkega leta. To je čas, da na kolektivni ravni pritisnemo gumb za ponastavitev in sprejmemo svežo energijo novih začetkov.

Še en vrhunec marca je veljavna konjunkcija Jupitra in Urana v biku. V začetku marca sta Jupiter in Uran narazen 8°, proti koncu meseca pa se približata le še na 3°.

Pričakovanje postaja razburljivo! Bodite pozorni na teme, ki se pojavljajo v tem času – vrhunec bodo dosegle v aprilu…