8. maja 2024 imamo mlado Luno na 18° bika

Mlada Luna tvori močno konjunkcijo – stelij z Venero, Jupitrom in Uranom, kar seveda še poveča energijo te lunacije.

Jupiter in Uran kot zunanja planeta predstavljata kolektivne energije. Ko so zunanji planeti usklajeni z osebnimi planeti, kot so Sonce, Luna in Venera, postanejo ti vplivi bolj pomembni na osebni ravni.

Prihajajoča nova Luna v biku bo aktivirala obljubo konjunkcije Jupitra in Urana, ki prinaša pomembne vpoglede ali razkritja, ki odmevajo z vašim osebnim potovanjem in težnjami.

Ob novi Luni v biku bo nekaj pomembnega, kar je bilo prej morda izmuzljivo ali nejasno, postalo bolj osebno in povezano.

Nova Luna v biku – tako znotraj, kot zunaj

Konjunkcija Jupitra in Urana prejšnji mesec je prišla z obljubo pomembne PRILOŽNOSTI.

Izziv s „priložnostjo“, glede na kontekst Jupitra in Urana kot zunanjih planetov, je v njeni kolektivni naravi.

Morda so priložnosti »tam zunaj«, vendar to ne pomeni, da jih posamezniki znamo izkoristiti.

Pravzaprav, ko nam primanjkuje samozavedanja (oven) in lastne vrednosti (bik), teh priložnosti morda niti ne prepoznamo – tudi ko so tik pred našimi očmi – kaj šele, da bi jih izkoristili.

Zakaj?

“Kakor znotraj tako zunaj, kakor zgoraj tako spodaj, kakor vesolje tako duša.” To v bistvu pomeni, da je svet okoli nas odraz tega, kdo smo v notranjosti. Te ‘priložnosti’ obstajajo samo takrat, ko jih znamo prepoznati in izkoristiti.

Čarovnija je najti tisto prijetno točko, kjer se naš osebni talent (Sonce, Luna in Venera) sreča s priložnostjo (Jupiter in Uran).

Moramo se znati uglasiti s frekvencami zunanjega sveta, potrebujemo energijsko usklajenost med notranjim in zunanjim. In da se »uglasimo«, potrebujemo edinstven nabor veščin. Tako kot npr. prodajalec opazi subtilne znake potencialne stranke, ki kažejo, da je pripravljena na nakup; fotograf intuitivno opazi najboljše posnetke, ker so njegovi možgani nastavljeni na to frekvenco.

Obilje in priložnost nista sreča; gre za uglaševanje vaše notranje frekvence, da se ujema s frekvenco vesolja.

Priložnosti lahko prepoznamo šele, ko vemo, kdo smo, kakšne so naše sposobnosti in kaj lahko ponudimo svetu.

Ko ne vemo, kdo smo, ali nam manjka jasnosti glede naših sposobnosti, lahko spregledamo potencialne priložnosti, ki pa so popolnoma usklajene z našimi talenti.

Ko pa jasno razumemo sebe in svoje edinstvene ponudbe oz to kar lahko ponudimo svetu, brez truda pritegnemo prave priložnosti, ki odmevajo z našim pravim jazom.