Mlada Luna se dovrši na 16° dvojčkov.

Mlada Luna je točno v konjunkciji z Venero, prav tako pa si deli znamenje z Merkurjem in Jupitrom. V bistvu imamo novo Luno s petimi planeti v dvojčkih…če imate planete ali kote v znamenju dvojčka, bo ta lunacija zagotovo pomembna za vas.

Nova Luna v dvojčkih je v kvadratu s Saturnom (zdaj na 18° rib), kar prinaša nekaj zamud in potencialnih izzivov. Morda bomo morali ponovno oceniti svoje načrte in ponovno določiti prioritete, da bi premagali te ovire.

Karkoli se že zgodi, ne pozabite, da je ob vsaki novi Luni posejano seme. Vsaka mlada Luna je nov začetek. Vsaka mlada Luna je priložnost. Včasih so priložnosti oblečene v težave … vendar to ne pomeni, da bi jih zato morali takoj zavreči. Morda tisti čemerni računovodja, ki vas prosi, da trikrat preverite svoje stroške, ni vaš sovražnik. Morda mu boste pozneje hvaležni.

Ob novi Luni v dvojčkih se vprašajte: »Na kaj me hoče opozoriti tisti čemerni računovodja (aka Saturn)? Na kaj moraš biti pozoren, da si zgradiš trdne temelje za prihodnost?«