Moja vprašanja so počasi prerasla v odgovore.

astrologija-regresija.si.

Kdo sem?

O MENI

Moja življenjska pot se je začela jeseni leta 1981 v Kanalu ob Soči. Že kot majhno deklico me je privlačilo vse, kar je bilo očem in očitnemu nevidno. Sama sem verjela v nekaj več, v to, da nismo sami, verjela sem, da je mogoče ponovno srečati duše pokojnih svojcev. To je prišlo še bolj do izraza po smrti mojega očeta, ki je umrl v starosti 35 let.

Spraševala sem se o namenu svojega življenja; kaj sem, kdo sem, zakaj sem bila deležna določenih dogodkov, spraševala sem se o svojih čustvih, o odzivih na situacije in neuspelih zvezah… 

Ponudba

Astro ponudba

Razlaga rojstne karte

Analiza in interpretacija rojstne karte na podlagi položajev planetov v njej in aspektov, ki jih le ti tvorijo, pomaga razumeti sebe, odkriti talente, ustvarjalne vzgibe, značajske lastnosti, karakteristike in potenciale.

 

Letna napoved oz. prognoza

Osebna letna napoved razkriva, kakšne vibracije vplivajo na nas v določenem časovnem obdobju.

Partnerska analiza oz. sinastrija

Razkriva, kako vi in vaš(a) partner(ica) dojemata telesno in čustveno ljubezen ter ali sta jo pripravljena sprejeti in negovati.

Horarna astrologija

Horarna astrologija je veja astrologije, ki lahko posamezniku s pomočjo analize astrološke karte, narejene za trenutek, ko je vprašanje postavljeno, ponudi natančen in konkreten odgovor na zastavljeno vprašanje.

Blog

Energije tedna

Sonce v Biku, Venera v Ovnu

Sonce v Biku od 20. aprila do 21. maja 2019 V znamenju Bika je Sonce metodično, čutno in dovzetno. Najbolj aktivno je ko se brani ali upira. Ko se sonce premika skozi to znamenje  smo odločni in čutimo močno potrebo po varnosti. Bik je zvest vsemu kar mu je znano in...

read more

Saturn in Pluton v konjukciji

Saturn in Pluton bosta v točni konjukciji januarja 2020. To je nekaj kar se zgodi vsakih 34 let, zato je kar poseben dogodek. Čeprav se morda zdi precej daleč, pa se učinki tega aspekta čutijo že sedaj. Trenutno sta si Saturn in Pluton najbližje skupaj preden se...

read more

Druga polna Luna v znamenju Tehtnice

19. aprila 2019 se bo dovršila polna Luna v znamenju Tehtnice. To je druga polna Luna v tem znamenju, kar je dokaj nenavadno. Prva je bila v marcu in ta dva meseca sta zato povezana. Torej, kar se je zgodilo v naših življenju v času prve polne Lune v Tehtnici, bo zdaj...

read more

Regresija

Regresija je tesno povezana s pojmoma karma in reinkarnacija. Pomaga nam poiskati odgovore na sledeča vprašanja: kdo sem, kaj sem in zakaj sem.


Tehnika nehipnotične regresije nam omogoča vpogled v našo preteklost, zgodnje otroštvo, prenatalno obdobje in pretekla življenja. V naši podzavesti so namreč shranjeni spomini na ta čas. Vsi ti vzorci duševnosti v nas lahko pustijo negativne posledice, ki motijo zdravo čustvovanje in medčloveške odnose v sedanjem življenju.

Preberi več o regresiji

Stopite v stik z mano

KONTAKT

 

sporočilo

PIŠITE MI

 

astrologija-regresija.si | Vse pravice pridržane © 2018