Moja vprašanja so počasi prerasla v odgovore.

astrologija-regresija.si.

Kdo sem?

O MENI

Moja življenjska pot se je začela jeseni leta 1981 v Kanalu ob Soči. Že kot majhno deklico me je privlačilo vse, kar je bilo očem in očitnemu nevidno. Sama sem verjela v nekaj več, v to, da nismo sami, verjela sem, da je mogoče ponovno srečati duše pokojnih svojcev. To je prišlo še bolj do izraza po smrti mojega očeta, ki je umrl v starosti 35 let.

Spraševala sem se o namenu svojega življenja; kaj sem, kdo sem, zakaj sem bila deležna določenih dogodkov, spraševala sem se o svojih čustvih, o odzivih na situacije in neuspelih zvezah… 

Ponudba

Astro ponudba

Razlaga rojstne karte

Analiza in interpretacija rojstne karte na podlagi položajev planetov v njej in aspektov, ki jih le ti tvorijo, pomaga razumeti sebe, odkriti talente, ustvarjalne vzgibe, značajske lastnosti, karakteristike in potenciale.

 

Letna napoved oz. prognoza

Osebna letna napoved razkriva, kakšne vibracije vplivajo na nas v določenem časovnem obdobju.

Partnerska analiza oz. sinastrija

Razkriva, kako vi in vaš(a) partner(ica) dojemata telesno in čustveno ljubezen ter ali sta jo pripravljena sprejeti in negovati.

Horarna astrologija

Horarna astrologija je veja astrologije, ki lahko posamezniku s pomočjo analize astrološke karte, narejene za trenutek, ko je vprašanje postavljeno, ponudi natančen in konkreten odgovor na zastavljeno vprašanje.

Blog

Energije tedna

Polna Luna 19. februarja 2019

Vsak mesec Luna prehaja skozi svoj cikel, ki vključuje štiri različne faze. Dve fazi na katere smo vsi najbolj pozorni, sta tudi dve najbolj vplivni: nova Luna oz. mlaj in polna Luna. Februarska polna Luna, ki se bo dovršila 19. februarja, ni izjema. Kaj lahko...

read more

Mars v znamenju Bika od 14. februarja do 31. marca 2019

Mars, planet akcije in strasti je vstopil v počasno, stabilno in razumno znamenje Bika. Mars se je zadnjih nekaj tednov zadrževal v znamenju Ovna in zaradi te energije smo se morali spopadati z veliko stvarmi. V ognjenem Ovnu je Mars najmočnejši in najizrazitejši, v...

read more

Kiron v znamenju Ovna (od 18.2.2019 do 14.4.2027)

V astrologiji asteroid Kiron simbolizira našo najglobljo rano, naše seme duhovne preobrazbe in alkimista našega življenja. Se pravi, kadarkoli je Kiron aktiviran v naši rojstni karti povzroči celjenje ran, za katere je bila naša duša poslana, da se uči in raste. V...

read more

Regresija

Regresija je tesno povezana s pojmoma karma in reinkarnacija. Pomaga nam poiskati odgovore na sledeča vprašanja: kdo sem, kaj sem in zakaj sem.


Tehnika nehipnotične regresije nam omogoča vpogled v našo preteklost, zgodnje otroštvo, prenatalno obdobje in pretekla življenja. V naši podzavesti so namreč shranjeni spomini na ta čas. Vsi ti vzorci duševnosti v nas lahko pustijo negativne posledice, ki motijo zdravo čustvovanje in medčloveške odnose v sedanjem življenju.

Preberi več o regresiji

Stopite v stik z mano

KONTAKT

 

sporočilo

PIŠITE MI

 

astrologija-regresija.si | Vse pravice pridržane © 2018